Over Pesie Rent a Bike

Pesie Rent a Bike is hét adres voor fietsverhuur in Alkmaar, Bergen, Egmond en Schoorl. Gelegen aan de Bergerweg tussen Alkmaar en Bergen is ons verhuurbedrijf het ideale startpunt voor elke fietstocht. Ontdek het historische stadscentrum en de mooie, levendige winkelstraten van Alkmaar. Stuur naar de gezellige terrassen van Bergen, verken het prachtige duingebied of haal een frisse neus in de schitterende open polders van Noord-Holland.

Fietsen is vrijheid. Daarom doen wij er alles aan om je zo goed en comfortabel mogelijk op weg te helpen. Het moderne fietsenaanbod voldoet aan alle fiets eisen en -wensen. Betrouwbare e-bikes met een groot bereik, veilige elektrische bakfietsen voor ouders met kleintjes of splinternieuwe citybikes voor de fietsliefhebber, binnen onze ruime collectie Gazelle-huurfietsen vind je altijd het model dat bij jouw vakantie of dagje uit past.

Kom je met de auto naar Alkmaar of Bergen? Parkeer dan gratis op ons parkeerterrein. Ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. De bushalte van de lijndienst tussen het centraal station van Alkmaar en Bergen is pal voor de deur. Liever je huurfiets laten bezorgen? Geen probleem! Wij brengen jouw fiets(en) graag bij je langs of op jouw vakantieadres.

Een fiets huren bij Pesie Rent a Bike betekent profiteren van de beste service voor een onbezorgde vakantie. Bij ons is afspraak namelijk altijd afspraak. Zo weet je zeker dat jij maximaal plezier hebt van jouw huurfiets. Pesie Rent a Bike is dagelijks geopend.

Huur een fiets