Samen maken we het verblijf van je gasten nog aangenamer!

Pesie Rent A Bike werkt samen met alle grote hotels, vakantieparken en B&B’s in de kop van Noord-Holland. Wil jij ook partner worden? Dat kan! Bied jouw gasten nóg meer service en profiteer van de aantrekkelijke voordelen.

Als partner van Pesie Rent a Bike maak je het mogelijk om fietsverhuur aan te bieden bij je vakantiepark, hotel of camping, zonder dat je de lasten hoeft te dragen van de uitvoering, het onderhoud en de customer service. Bij aankomst staan de fietsen al voor de deur klaar en met de meegeleverde fietsroutes en gids van de omgeving fietst je gast een onbezorgde tijd tegemoet!

BEPAAL ZELF IN WELKE MATE JE BETROKKEN BENT BIJ HET VERHUURPROCES
Als partner kan je gebruikmaken van onze reserveringssoftware en heel eenvoudig fietsen inboeken voor gasten en groepen.

Je bepaalt zelf in welke mate je betrokken wilt zijn bij de reserveringen. Je kan het reserveren als extra als dienst zien en als cross-sell inzetten, maar je kunt de fietshuur ook volledig aan de gast zelf overlaten via de QR-code van de accommodatie.

(TIJDELIJKE) PERMANENTE OPSTAL
Is de vraag naar fietsen in het hoogseizoen groot of zijn de hotel- of parkfietsen aan vervanging toe? Wij kunnen fietsen tijdelijk of permanent bij het verblijf stallen. Zonder investeringskosten is jouw hotel of park dan permanent van verhuurfietsen voorzien. Wij verzorgen het onderhoud en zien erop toe dat ze in goede staat blijven.

Jouw gasten onbezorgd laten genieten van de omgeving op A-kwaliteit fietsen, terwijl je profiteert van extra inkomsten en verbeterde dienstverlening? Neem contact vrijblijvend met ons op!

 

  • Full service fietsverhuur van A tot Z voor de accommodatie verzorgt
  • Bied jouw gasten nog meer service met onze PICK UP & DROP OFF SERVICE
  • Bepaal zelf in welke mate je betrokken bent bij het verhuurproces

 

Partners