BERGEN NH

Het kunstenaars dorpje achter de duinen

Bergen, het kunstenaars dorpje gelegen aan de rand van de duinen en vlakbij de zee, heeft al decennia lang een grote aantrekkingskracht op kunstenaars en andere creatievelingen. Er zijn diverse galerieën en ateliers te vinden, waar je kunt genieten van schilderijen, beelden en andere kunstwerken van lokale kunstenaars.

Naast de kunst is er ook genoeg te beleven in Bergen zelf. Het dorpje heeft een gezellige sfeer en biedt talloze leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes. Ook de natuur is hier prachtig: je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de duinen of langs het strand.

  • ± 10-15 minuten fietsen vanaf onze locaties
  • Wij bezorgen ook fietsen in Bergen: kies voor PICK -UP & DROP OFF bij de checkout van je reservering en wij bezorgen je huurfietsen naar het opgegeven adres!

ALKMAAR

De kaasstad van Nederland

Alkmaar heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen en is gevuld met prachtige architectuur en schilderachtige grachten die door de stad slingeren.

Een van de meest opvallende bezienswaardigheden van de stad is de beroemde kaasmarkt. Hier vind je de traditionele kaasdragers die al eeuwenlang kaas van de ene naar de andere kant van de markt dragen.

De kaasmarkt in Alkmaar is elke vrijdagmorgen vanaf 31 maart tot en met 29 september van 10.00-13.00 uur. Daarnaast worden er weer avond kaasmarkt georganiseerd: elke dinsdagavond in juli en augustus van 19.00-21.00 uur. Rond de markt wordt altijd een gezellige ambachtsmarkt/braderie georganiseerd.

  • Op 1 minuut loopafstand van onze City Centre locatie
  • 10 minuten fietsafstand van onze Park&Ride locatie

EGMOND AAN ZEE

Het Idyllische dorpje dat alles heeft

Egmond heeft een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het duinlandschap is uniek en biedt een indrukwekkend uitzicht op de zee.

Het dorp heeft een gezellig centrum met leuke winkels, gezellige cafés en goede restaurants. Hier kun je heerlijk genieten van een kopje koffie, een ijsje of een heerlijke maaltijd. En als je graag vis eet, ben je hier aan het juiste adres. De verse vis wordt hier dagelijks aangevoerd en is van uitstekende kwaliteit.

Of je nu van de natuur, winkelen, lekker eten of gewoon ontspannen op het strand houdt, in Egmond vind je het allemaal!

  • 15 minuten fietsen vanaf onze locaties

Fietsroutes

STRAND-DUINROUTE

Open fietsroute

MOLENROUTE

Open fietsroute

BLOEMBOLLEN-POLDERROUTE

Open fietsroute