Fietsverhuur in Alkmaar: bergen aan fietsplezier

Wie denkt aan Alkmaar, denkt al snel aan historie, gezelligheid, shoppen, zon, zee en ontspanning. De gezellige karaktervolle stad, de prachtige Noordzeekust van Bergen en de natuurrijke omgeving maken elk verblijf speciaal. Maar parkeren in Alkmaar en Bergen aan Zee is een probleem in de zomermaanden, kies daarom voor Pesie Rent a Bike. Dankzij de unieke ligging is deze Noord-Hollandse stad een van de populairste bestemmingen voor fietsliefhebbers. Want ook in de jaargetijden dat de zon zich iets minder nadrukkelijk laat zien, is fietsen in en rond Alkmaar hartverwarmend. Wil je tijdens jouw vakantie een fietstocht maken of vind je het gewoon handig om een fiets bij de hand te hebben? Pesie Rent a Bike is de fietsverhuur in Alkmaar en Bergen voor een geweldige vakantie.

Elk jaargetijde heeft z’n charme

Wie houdt van variatie kan in en om Alkmaar, Bergen en Egmond het hele jaar door het hart ophalen. In het voorjaar bieden de bloeiende bollenvelden een prachtig typisch Hollands decor voor jouw fietstocht, in de zomer voert de zachte zeewind je onderweg langs talloze gezellige terrasjes. De bos- en duingebieden zijn ook in het najaar en de winterperiode een absolute must voor de fietsfanaat. Over goed onderhouden fietspaden ontdek je de ware schoonheid van de rijke natuur. Of je nu een ontspannen of sportieve fietser bent, bij de fietsverhuur in Alkmaar van Pesie Rent a Bike kies je uit een ruim aanbod van fietsen. Zodat je in deze prachtige omgeving even helemaal tot rust komt.

Fietsverhuur in Alkmaar voor elke vakantiewens

Wil jij tijdens je vakantie Alkmaar, Bergen en omgeving ontdekken op de fiets? Via Pesie Rent a Bike huur je eenvoudig een fiets, voor jezelf én voor het hele gezin. Geef op onze website aan in welke periode je in de regio verblijft, reserveer de fiets van jouw keuze online en je reservering staat voor je klaar op de dag dat van aankomst. Ook is het mogelijk jouw huurfiets op locatie te laten bezorgen. Informeer bij ons team naar de mogelijkheden. De fietsverhuur in Alkmaar van Pesie Rent a Bike beschikt over een ruime keuze uit Gazelle-fietsen en biedt uitstekende service. Met onze moderne tweewielers beleef je een onvergetelijke ontdekkingstocht door deze bijzondere regio.

Een fiets huren in Alkmaar: verrassend veelzijdig

Dijken, duinen, stranden, bossen en polders; het ‘Hart van Noord-Holland’ heeft het allemaal. Om er zeker van te zijn dat je niets mist in één van de meest bijzondere fietsgebieden van Nederland, heeft VVV Hart van Noord-Holland de mooiste fietsroutes voor je verzameld. Fiets naar het hoogste duin, slinger over de Westfriese Omringdijk en plof voldaan neer op een terrasje naast een dorpskerk. Een fiets huren in Alkmaar is de ideale manier om dit veelzijdige stukje Nederland door en door te leren kennen. Waar wacht je nog op? Stuur naar onze fietsverhuur in Alkmaar en Bergen en laat je verrassen!

 

Fietsroutes

Open fietsrouteBekijk andere fiets routes