Hoe maak ik een reservering?

U reserveert een fiets via onze website www.pesierentabike.nl door op HUUR EEN FIETS te klikken. Reserveren is mogelijk voor één of meerdere dagen. U geeft de huurperiode aan en kiest welke fietsen en accessoires u wilt huren. Door vervolgens op VOLTOOI UW RESERVERING te klikken kunt u aangeven of wij de fietsen moeten bezorgen of dat u ze komt ophalen bij één van onze locaties.

Is vooraf reserveren vereist?

Vooraf reserveren is niet vereist, maar wel verstandig als u ervan verzekerd wilt zijn dat u kunt fietsen op de door u gewenste datum.

Wat als ik niet vooraf heb gereserveerd?

U kunt altijd op onze website fietsen reserveren; ook op de dag zelf. Uiteraard kunt u ook bij één van onze filialen langsgaan om te kijken wat er nog beschikbaar is.

Welk type fietsen verhuurt Pesie Rent a Bike?

We bieden een breed assortiment aan moderne Gazelle-fietsen van de beste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor het huren van e-bikes, ouder-kindertandems, elektrische bakfietsen, citybikes, kinderfietsen en mountainbikes.

Wat zijn de kosten van het huren van een fiets?

De kosten hangen af van het type fiets en de duur van de huurperiode. Bekijk hier onze prijzen per fiets.

Ik wil mijn fietsen laten bezorgen, kan dat?

Ja, bij bestellingen vanaf €50,- of hoger is het mogelijk om fietsen bij uw accommodatie af te leveren in de regio Alkmaar, Bergen, Schoorl en Egmond. Bij bestellingen lager dan €50,- rekenen wij €12,50 bezorgkosten. Wij leveren enkel op woon- en vakantieadressen; niet op openbare plekken zoals bijvoorbeeld stations.

Wilt u gebruik maken van onze bezorg- en haalservice? Dan kunt u dit aangeven bij de reservering.

Hoe laat worden de fietsen bezorgd en weer opgehaald?

Wij leveren de fietsen tussen 09.00 en 10.00 op uw verblijfadres af. Onze chauffeurs halen op de einddatum de fietsen om 19.00 weer op.

Kan ik de fietsen afhalen bij Pesie Rent a Bike?

Ja, u kunt uw huurfiets afhalen bij één van onze locaties. Uw reservering staat dan op de afgesproken dag voor u klaar.

Wat zijn jullie openingstijden?

Beide filialen zijn 7 dagen per week van 09.00 tot 19.00 geopend.

Hoe laat kan ik de fietsen ophalen en hoe laat moeten deze weer worden ingeleverd?

U kunt de fietsen vanaf 09.00 afhalen en wij nemen ze graag voor 19.00 weer in. Het is niet mogelijk om de fietsen later van 19.00 terug te brengen, gezien deze weer klaar moeten staan voor de volgende dag.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Een reservering kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor de boekingsdatum. Hierna rekenen wij de volledige huursom. Stuur uw annulering per e-mail naar info@pesierentabike.nl.

Kan ik mijn fietsen eerder inleveren dan de verhuurperiode en mijn geld terugkrijgen?

U kunt uw fietsen eerder inleveren maar het vroegtijdig retourneren van het gehuurde geeft geen recht op restitutie.

Kan ik mijn reservering wijzigen?

U kunt uw reservering wijzigen. Stuur een e-mail met alle informatie van uw reservering en de gewenste wijziging naar info@pesierentabike.nl.

Wat moet ik doen bij pech onderweg?

Een lekke band of een lege accu? Het kan iedereen overkomen. Staat u met pech langs de weg? Bel dan met +31 72 202 9084. Ons serviceteam komt direct naar u toe met een vervangende fiets of repareert de fiets op locatie.

Wat moet ik doen bij schade of diefstal?

Schades aan huurfietsen meldt u bij het inleveren van de fiets. In geval van diefstal doet u direct aangifte bij de politie. Een kopie van de aangifte levert u vervolgens in bij Pesie Rent a Bike.

Ik heb een andere vraag…

Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met Pesie Rent a Bike via info@pesierentabike.nl of +31 72 202 9084. Pesie Rent a Bike is gevestigd op Bergerweg 98-A, 1817 MN in Alkmaar en Veerstraat 14-A 1811 LB in Alkmaar.