Kan ik de fietsen afhalen bij Pesie Rent a Bike?

Ja, je kunt jouw huurfiets afhalen bij onze fietsverhuur in Alkmaar. Jouw reservering staat op de afgesproken dag voor je klaar.

Worden de huurfietsen op locatie afgeleverd?

Ja, bij bestellingen vanaf € 50,- of meer het is mogelijk om fietsen op locatie in de regio Alkmaar en Bergen te bezorgen. Ook halen we huurfietsen weer op. Wil je gebruik maken van onze bezorg- en haalservice? Geef dit dan aan bij je reservering.

Wat moet ik doen bij pech onderweg?

Een lekke band of een lege accu? Het kan iedereen overkomen. Sta je met pech langs de weg? Bel dan met +31 72 202 9084. Ons serviceteam komt direct naar je toe met een vervangende fiets of repareert jouw fiets op locatie.

Welk type fietsen verhuurt Pesie Rent a Bike?

We bieden een breed assortiment aan moderne Gazelle-fietsen van de beste kwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor het huren van e-bikes, tandems, (elektrische) bakfietsen en citybikes.

Wat zijn de kosten van een fiets huren?

De kosten van het huren van een fiets hangen af van het type fiets dat je huurt, de duur van de huurperiode en of je een verzekering af wilt sluiten voor de huurfiets.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Je kunt een reservering eenvoudig wijzigen. Stuur een e-mail met alle informatie van jouw reservering en de gewenste wijziging. Een reservering kosteloos annuleren kan tot 1 uur voor de boekingsdatum en tijd, stuur uw annulering per email naar info@pesierentabike.nl

Wat moet ik doen bij schade of diefstal?

Schades aan huurfietsen meld je bij het inleveren van de fiets. In geval van diefstal doe je direct aangifte bij de politie. Een kopie van de aangifte lever je vervolgens in bij Pesie Rent a Bike.

Wat zijn de openingstijden?

Pesie Rent a Bike is zeven dagen per week geopend van 09.00 tot 19.00 uur.

Ik heb een andere vraag…

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met Pesie Rent a Bike via info@pesierentabike.nl of +31 72 202 9084. Pesie Rent a Bike is gevestigd op Bergerweg 98-A, 1817 MN in Alkmaar.